studenter

Sådan får du mest ud af dit sabbatår, samtidig med at du kan nyde livet

Vi er en periode hvor vi ser studenterhuer alle vegne – blå som røde bland andet også lilla og andre farver, men hvad skal de nu? Verdenen lægger foran deres fødder, de fleste har dog taget beslutningen om de skal læse videre eller holde sabbatår, fordi selvom videregående uddannelsesinstitutioner har modtaget 56.042 ansøgninger per 15. Marts 2017. Så er der alligevel en del, som efter flere års sved, stress, druk og tårer vælger at holde en lille pause. I 2015 var der knap 36.000 der valgte pausen frem for at finde bøgerne frem igen. Der er mange ting man gerne vil i sit sabbatår. Give den max gas i studenterugen, se alle de serier færdigt, som man ikke nåede i oldtidskundskab(kan anbefale riverdales), få indhentet 3 års søvn, rejse verdenen rundt og tjene en masse penge, så man blandt andet har råd til at rejse verdenen rundt. MEN det er vigtigt, at du finder et job, der passer til dig, og der ikke får dig til at ønske, at du havde startet på studie i stedet for. 

Det skal give mening

Giver det mening at få et fuldtidsjob så du kan stresse over burgere på Mc. Donalds eller få mareridt over kassen i netto? Find et job, som du kan se en mening med. Hvis du har en lille indretningsarkitekt gemt i dig og drømmer om en fremtid indenfor den branche, kan du finde et job hos biva.dk, hvor du sælger møbler. Det er et skridt imod den karrierer, og det vil give mening på dit CV på længere sigt. Og den dag du får råd til at flyve fra reden, så vil flotte billige møbler gøre en kæmpe forskel på om dine venner synes dit hjem er fedt eller nedern.

Ha’ det sjovt

Det mest afgørende for ethvert job – især ufaglærte er, at det sociale er i orden. Den primære grund til, at man kunne holde gymnasiet ud var festerne og vennerne. Det samme gælder jobs. De dage din chef er en idiot eller du får skæld uf af en sur gammel kunde, så er det dine kollegaer, der støtter dig, lytter til dig og får dig til at kunne holde det ud en dag til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *