Home » 3 arrangementer som kan styrke fællesskabet på arbejdspladsen

3 arrangementer som kan styrke fællesskabet på arbejdspladsen

For at få det bedste ud af ens arbejdsplads, kan det være en god ide at sætte tid og fokus af på fællesskabet. Det sociale ved ens arbejdsplads kan nemlig have en stor indflydelse på det samlede udkomst af arbejdet, på arbejdspladsen. Så for at styrke fællesskabet, er der her 3 arrangementer som kan være værd at holde.

Daglig arrangement
Ikke alle arrangementer behøver at være store, eller koste massere af penge! Man kan starte med de daglige arrangementer, som sagtens også er med til at styrke fællesskabet, såsom at indføre frokostordninger. Ved hjælp af frokostordninger kommer arbejderne i snak med hinanden, og lærer hinanden bedre at kende. Og ved at gøre det til en daglig fællessamling, bliver fællesskabet styrket for hver dag der går.

Månedlige arrangement
Til de lidt mere avanceret arrangementer, som man kan holde 1-2 gange om måneden, kræves der lidt mere planlægning. Her kan man som arbejdsplads tage ud og opleve naturen, sætte hinanden på test, eller dyrke noget sport! Fx golf, hvor hele arbejdspladsen en dag tager ud, og finder noget golftudstyr frem, og hygger sig med det. Dette kræver planlægning, tid og golfudstyr til golf, og så er man klar! Læs mere om golf her https://www.golfexperten.dk.
Et månedligt arrangement, kan også komme an på, hvad for en sæson det er, såsom hvis det nu er jul, kan man holde en stor julefrokost sammen, eller hvis det nu er påske, en stor påskefrokost!

Årlige arrangementer
Hvis arbejdspladsen har ressourcerne til det, kan man også holde større arrangementer årligt, hvor man fx rejser og overnatter en enkel nat, det sted man nu er rejst hen. Det behøver ikke være noget stort, men det kan være at man fx bare lige kører 50 km væk fra arbejdspladsen og overnatter der. Eller også kan man i stedet holde en stor årlig fest, som arbejderne kan glæde sig til, hvert år!