Home » 4 tips til at starte en webshop

4 tips til at starte en webshop

En webshop kan være en god måde at tjene penge, og hvis du har en god idé til produkter, kan det være en, det er noget, du gerne vil gøre. Men selvom man har nogle gode produkter, er det ikke sikkert at starte en webshop, er så nemt. Læs her fire gode tips til, hvad du skal gøre, når du starter en webshop.

Layout
Det er vigtigt, at man vælger et indbydende layout, og at du opstiller siden på en god måde. Når du skal vælge, hvordan du opstiller din webside, er det vigtigt, at den er brugervenlig. Det skal være nemt for mulige købere at finde rundt på siden.

Layoutet skal også passe til det, du sælger. Hvis du sælger vintagetøj, skal du måske overveje et lidt rustikt, gammeldags layout, som for eksempel bruger brune og grå farver.

Betalingsløsning
Det er utroligt vigtigt, at det er nemt at betale for produkterne på din side. Du kan vælge at bruge Yourpay, som tilbyder plugins til mange populære e-commerce-platforme som for eksempel WooCommerce, Prestashop og mange andre.

Du tilbyder også smsbetaling og har automatisk-bogføring, så du kan holde styr på hvornår, hvad og hvor meget du sælger. Læs mere om Yourpay her. Du gør også smart i at få et regnskabsprogram som Dinero eller E-conomic. Specielt hvis du ikke har meget erfaring med regnskab.

God service
Det er en rigtig god idé at have god service og gøre din webside gennemsigtig. Gør det klart, at du er en brugervenlig side, der tilbyder tilbagebetaling, hvis der er problemer med produkterne. Din webside skal være virke pålidelig, så mulige købere ikke bliver nervøse og vælger at købe andre steder fra.

Gode produktbeskrivelser
Dine produkter er det, du skal tjene penge på, og dine kunder kan kun se, hvad du skriver og lægger billeder op af på siden. Billederne skal være tydelige, og beskrivelser af materialer osv. skal være på siden.

Det er også en god idé at putte anmeldelser ved produkterne. En mulig køber vil altid være bekymret for f.eks. kvalitet, men hvis tidligere købere har forsikret, at deres kom frem i god kvalitet, vil mange være mindre nervøse for at købe dine produkter.