Home » Derfor skal du tage din egen kontorstol med på arbejde

Derfor skal du tage din egen kontorstol med på arbejde

Det kan virke fjollet, at du tager din egen kontorstol med på dit nye arbejde. Når du har investeret i en kontorstol, der er indstillet, så den passer præcis til din krop, vil du dog ikke længere synes, at det er fjollet.

De fleste af os bruger bare den kontorstol, der står på arbejdspladsen, når vi får et nyt arbejde. Vi tager det for givet, at vores nye arbejdsgiver har købt en god stol til os, som vi vil kunne sidde godt og komfortabelt i. Det er dog langt fra altid tilfældet.

Ikke kun fordi, du ikke kan være sikker på, at din chef har købt en stol i en god kvalitet, men også fordi vores kroppe er forskellige. Selvom en stol har en høj kvalitet, er det ikke sikkert, at den kan indstilles, så den passer til lige præcis din krop.

Når du starter på en ny arbejdsplads, kan det derfor godt betale sig for dig, at du tager din egen kontorstol med. Det skal være en, som du har brugt tid på at udvælge, så den støtter din krop på den allerbedste måde. Det er med til at gøre, at du ikke får problemer med ryg, nakke eller skuldre, fordi du sidder meget ned.

Sådan finder du den rigtige stol
Det kan virke mærkeligt at tage sin egen stol med, men hvis du har prøvet at sidde dårligt i længere tid, ved du også, hvor stor betydning det har for din krop. Hvis du allerede har en god kontorstol, der passer perfekt til din krop, handler det derfor bare om, at du tager den med på din nye arbejdsplads – også selvom dine nye kolleger sikkert vil synes, at du er lidt mærkelig.

Har du ikke din egen kontorstol endnu, er det en god ide for dig, at du går ud og finder en. Det vil være med til at gøre, at du får en stol, der kan indstilles, så den passer perfekt til lige præcis din krop. Generelt gælder det, at det er vigtigt, at din stol kan indstilles på så mange forskellige parametre som muligt. Dermed kan du finjustere den, så den støtter din krop på den helt rigtige måde.

Mange stole kan kun indstilles i forhold til højden, hældningen på sædet og ryglænet. Det er slet ikke nok i forhold til, hvad du ellers skal se på. For eksempel kan et sæde, der er for langt fremme, være med til at gøre, at der bliver lukket for blodtilførslen til dine underben. Det er ikke rart, at dine ben sover, hver gang du rejser dig op. Læs mere om, hvordan du finder en god kontorstol på https://www.istol.dk/kontorstol.html.

En god kontorstol er alle pengene værd
Når du ser på priserne på kontorstole af en høj kvalitet, er det ikke sikkert, at det er nogle, som du har lyst til at gå ud og købe lige med det samme. De har nemlig en høj pris. Med tiden vil en god kontorstol dog tjene sig selv hjem mange gange. Stolen kan nemlig være med til at spare dig for mange og dyre regninger hos for eksempel kiropraktor og fysioterapeut.