Home » God medarbejderkultur skaber gode resultater

God medarbejderkultur skaber gode resultater

Når man arbejder i en virksomhed, uanset om det er en stor eller lille en, er det vigtigt at komme godt ud af det med alle sine kollegaer, for det er jer som en enhed der skal skabe resultater. Det er netop derfor at det ikke nytter noget at sænke hovedet og arbejde for sig selv, i bliver nemlig nød til at have et godt sammenhold, hvilket der her er nogle gode tips til at styrke eller skabe.

Motivation
Medarbejder uden arbejdsglæde er for det meste heller ikke så produktive som dem der har. Dette er også en af grundene til at du bør søge efter at styrke jeres fælles arbejdsglæde på arbejdspladsen ved f.eks. at sørge for at folk er motiverede. Dette kan i styrke ved at huske at rose hinanden og give feedback samt fejre jeres succeser, selv de små. Smil og glæde smitter også, så gør et eksempel ud af dig selv, det vil nemlig smitte af på dine kollegaer omkring dig.

Uden for arbejdstiden
Det er dog ikke nok kun at styrke jeres indbyrdes sammenhold ved at give hinanden ris og ros en gang imellem. Hvis i virkelig vil kunne mærke en forskel, skal i også gøre en indsats udenfor den normale arbejdstid, måske også i et lidt andet miljø, så man ikke trækkes ned af det ellers velkendte arbejdsmiljø. Her kan det f.eks. være en god ide at afholde et fedt julefrokost arrangement, som rigtig kan ryste folk sammen til når det kommer tilbage næste dag.

Teambuilding
Det er dog ikke altid nok, bare at afholde et par arrangementer udenfor arbejdstiden et par gange om året, nogle gange skal der lidt mere til. Afsæt et par timer en gang om måneden eller der omkring, til at styrke jeres sammenhold vha. teambuilding. Find nogle gode øvelser på nettet, eller ansæt nogle til at holde teambuildings kurser for jer en gang imellem.