Home » Optimer kontorets møbler

Optimer kontorets møbler

På en arbejdsplads hvor alt arbejdet foregår indenfor på kontoret, og hvor samtlige medarbejdere sidder ved de samme skriveborde og kontorstole hver dag, bliver møblerne hurtigt slidt, fordi de bliver brugt så flittigt. Derfor er det vigtigt at holde kontorets møbler opdaterede, så medarbejderne kan sidde så godt som muligt i løbet af deres mange arbejdsdage. Det inkluderer både udskiftning af stole og borde engang i mellem, men også noget så simpelt som kontorstolshjul, møbelhjul og rullebord.

Skriveborde
Er ens arbejdsplads et kontor, hvor medarbejderne sidder ned hele dagen, har alle brug for et skrivebord. Men når man bruger så meget tid ved et bord, skal det ikke være et hvilket som helst skrivebord. Her skal man også tage i betragtning, at folk koncentrerer sig bedst på forskellige måder, og det er derfor en god idé at investere i nogle hæve-sænke borde, så man både har mulighed for at stå op og sidde ned at arbejde. Hvis arbejdspladsen rykker rundt på opstillingen af borde ofte, er det også en god idé at anskaffe sig nogle møbelhjul til bordet, som kan låses, så det gør opgaven en del lettere.

Kontorstole
Når man bruger størstedelen af sin dag på at sidde ned, er det vigtigt at man sidder godt og rigtigt. Kontorstolene skal også være med hæve-sænke funktion, så alle medarbejdere kan have mulighed for at indstille deres stol, så den passer perfekt til dem. Tjek regelmæssigt om stolene har brug for nye kontorstolshjul, da det også er vigtigt at kunne flytte rundt på stolene uden alt for meget arbejde.

Når det er tid til pause
Lige meget om det gælder frokostpausen eller mindre pauser i løbet af dagen, er det en fordel at have nogle steder i bygningen, der er til for dette. Det behøver ikke at være mere kompliceret end et rullebord med kaffe og frugt på. Har man mere plads kan man dog også lave nogle sofahjørner, hvor man kan sidde og nyde sin pause.