Home » Sådan får du et job hos Goldman Sachs

Sådan får du et job hos Goldman Sachs

Enhver, i håb om at bygge en karriere på Wall Street ved, at landing et job på Goldman Sachs betyder, at du har mere eller mindre gjort det.

De ved også, hvor uhyggeligt konkurrencedygtig det er at gøre det, især hvis du ikke anvender fra en af ​​de Ivy League universiteter, hvor Goldman og andre investeringsbanker fokuserer deres rekruttering indsats.

Men Business Insider talte med én analytiker (der ønskede at være anonym), som det lykkedes at gøre netop dette.

Her er, hvad han gjorde, og hvad han anbefaler til andre.

 1. Få en praktikplads tidligt – også selvom det ikke er på Wall Street.
  Analytikeren fik sin første praktik efter freshman år. Det var ikke på Wall Street; det var på en farmaceutisk virksomhed, hvor han arbejdede i corporate finance.

Firmaet var en stor-cap selskab, at mange investorer kender, men vigtigere end det, tilføjede han: “. Kom der første ledelsesmæssig erfaring er nøglen … Det er en af ​​de ting, som jeg synes var yderst gavnlig”

 1. Lav LinkedIn dit liv
  Analytikeren begyndte netværk hårdt med alumner i hans sophomore år. Og i hans sind, at han gik til en stat skole var ikke en ulempe.

Offentlige skoler har mellem 20.000 og 50.000 studerende, bemærkede han; så med 40 eller flere års historie “disse alumner spredt temmelig langt ud.”

Han sagde, at mens en skole som Harvard har måske kun 6.000 studerende om året, men nogle 50.000 alumner i byen, er hver enkelt af disse gradienter blive kontaktet af 100 elever eller mere, beder om at mødes eller gå til kaffe.

I mellemtiden alumnerne analytikeren nåede ud til var begejstrede for at høre fra ham.

Og den bedste måde at nå dem var via LinkedIn. “Det er altid nemt at finde denne forbindelse – at finde, at obligation,” sagde han.

Med hjælp fra alumner, scorede han en praktikplads med en boutique investeringsbank i New York efter sin sophomore år, og en anden med en bule-beslag investeringsbank den følgende sommer.

 1. Hvis du kan få i med firmaet, hvor du praktikant, så gå efter det
  De fleste investeringsbanker fokusere deres rekruttering indsats på de omkring 350-personers praktikant klasser, der nedstammer på Wall Street hver sommer, snarere end på at rekruttere for første års analytiker positioner, analytikeren forklaret.

Det er fordi bankerne har tendens til at vælge, hvem de ønsker at ansætte på fuld tid blandt praktikanten klasse hver sommer.

Mens analytikeren ikke ender med at gå tilbage til den bank, hvor han interneret efter sin yngre år, sagde han, at hvis du gør lander en praktikplads på en større Wall Street bank, og du kan lide det, du helt sikkert ønsker at dræbe det der, så du kan blive på.

 1. Send cv’er tidligt.
  Vores Goldman analytiker startede networking proces hele igen i hans senior år, og han startede det tidligt.

Ligesom to uger efter klasser startede i september.

Han sagde, at han fløj til New York og tilbage mindst seks gange gennem hele hans senior år, ved hjælp af ture til at arrangere møder og deltage netværksarrangementer.

 1. Og sende CV’er ofte.
  I både hans sophomore og junior år, analytikeren ansøgt om mere end 50 forskellige sommer positioner. Begge gange han likvideres få kun en håndfuld interviews. Men selvfølgelig, det er alt, hvad han havde brug for.

“At få dit CV i bunken er den sværeste del,” sagde han. “Og en masse gange er det bare en tjeneste, at du beder om en af ​​disse tidligere studerende.”

 1. Gør Excel din bedste ven.
  Der er kun én måde analytikeren var i stand til at holde styr på de 50-plus positioner han ansøgt om, og de cirka 60 alumner han holdt i kontakt med i løbet af året:

“Jeg havde en masse Excel-regneark.”

Han holdt faner på, da han sidst talte med hver kontakt, sørget for at nå ud til dem hver måned, og regelmæssigt sendte dem skolearbejde og interessante artikler bare for at holde sig i toppen af ​​deres sind.

 1. Behandl ansøgningsprocessen som en deltidsstilling.
  “Jeg havde ikke en deltidsjob i skolen,” analytikeren sagt.

I stedet opdele han sin tid mellem at studere for hans økonomi og finans klasser og bruge 10 til 15 timer hver uge på praktik og job jagten.

 1. Være besat med finansiering.
  Dette er afgørende. Analytikeren har elsket markeder siden folkeskolen, da han begyndte at se CNBC og købe hans første bestande.

“Hvis du ikke er passionerede omkring det, får du brændt ud meget hurtigt,” sagde han.

Og han mener aftagerne ved, at, hvilket er grunden under interviewet proces, de forsøger at skære ansøgerne ned til kun dem, der virkelig brænder.

Heldigvis for analytikeren,