interview

Sådan forbereder du dig til din jobsamtale

Din samtale er om under 24 timer. Brug disse fire steps til at øge din selvtillid. Selv hvis du har mindre end en dag før din jobsamtale, kan du overstråle konkurrencen med en lille interview forberedelse. De følgende fire opgaver vil tage dig omkring fire timer (plus fem minutter) for at fuldføre, hvilket gør dette til den bedste fremgangsmåde, når det kommer til, hvordan man kan forberede sig til et interview.

Hvordan man forbereder sig til en samtale

1. Udfør grundlæggende interview forskning

For at forberede sig til et interview, finde ud af så meget som du kan på forhånd. Ring den person, der er planlagt din samtale og spørge:

Hvem vil du tale med? Vil du opfylde manager, du ville arbejde for, eller vil du bare snakke med HR? Hvad er interviewerens forventninger?
Hvad er dress code? Kjole bedre end foreslået. De fleste gange, er det bedst at bære en professionel trop. Du vil blive overrasket over hvor mange kandidater vise med at ligne de kommer til at klassen, ikke at præsentere en professionel attitude.
Hent anvisninger til kontoret. Plan om at forlade tidligt. Hold et telefonnummer at ringe, hvis du går i stå på bussen eller i trafikken. Hvis du ankommer sent og stresset, vil interviewet ikke gå godt.
Hvis du ikke har en detaljeret jobbeskrivelse, bede om en.
Det er en fem minutters telefonsamtale.

2. Lær om virksomheden online

Gøre nogle hurtige forskning, som vil give dig noget at snakke om i tillæg til den jobbeskrivelse. Gå til arbejdsgiverens hjemmeside, eller Google oplysninger såsom:

Hvor stor er den virksomhed i form af et årligt salg eller medarbejdere?
Hvad har virksomheden siger om sine produkter eller tjenester?
Hvad seneste nyheder (såsom et nyt produkt, en pressemeddelelse, et interview med den administrerende direktør) kan du diskutere?
Hvis virksomheden er offentligt, vil standardteksten i bunden af ​​sine pressemeddelelser fortælle dig en masse.
Grundforskning bør tage dig omkring en time.

3. Tænk på nogle historier

Vær klar til at besvare typiske spørgsmål i et interview med en historie om dig selv. For at forberede, skrive ned og huske tre præstation historier. Tal om tider du virkelig har følt stolt af en præstation på arbejde eller skole. Disse historier demonstrerer alle de hårde efter mål kvaliteter som dom, initiativ, teamwork eller ledelse. Hvor det er muligt, kvantificere, hvad du har gjort, for eksempel “øget salg med 20 procent”, “cut kunde banke tid i halve,” “strømlinet levering, så at de fleste kunder havde deres arbejdet gjort i to dage.”

Af den måde, ikke-arbejdsrelaterede præstation historier er for godt; hvis du frivilligt for den lokale mad spisekammer, nedskrive et tidspunkt, du overvandt en stor udfordring eller en krise der.

Achievement historier gøre dig mindeværdig, hvilket er, hvad du ønsker. Der er en øvelse i Monster Karriere: interviewe kaldet “Mastering Freestyle Interview”, som hjælper dig med at udvikle disse historier i tvingende salgssteder.

Tag den tid, du har brug for i hvert fald tre timer på denne opgave.

4. Vælg dit outfit, og gå tidligt i seng

Læg din samtale udstyre aftenen før, få en god nats søvn, og altid få en tidlig start. Den sidste ting du ønsker, er at spilde alle dine interview forberedelse ved ankommer forvirrede og gik i panik, fordi du ikke kunne finde en parkeringsplads.

Leave a Reply

Your email address will not be published.