Home » Skil dig ud fra mængden

Skil dig ud fra mængden

Er du arbejdsløs akademiker? Og har du lidt behov for at få din ansøgning til at skille sig ud fra mængden? så læs mere her. Selvom at Danmark er i vækst, så er der stadig rift om jobtilbudene til de unge og nyuddannede. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvordan du skiller dig ud fra de mange andre ansøgere der ligner dig. Det kan man gøre på mange måder, men det allermest essentielle er, og vil altid være, at du skal virke spændende. I denne teknologisk moderne tidsalder er der ikke længere plads til de kedelige mennesker, der bare gør deres arbejde. De bliver hastigt erstattet af computere og robotter. Medarbejdere i dag forventes at være kreative, vidensbegærlige, have gå på mod og ikke mindst vise engagement. Alt dette skal lyse ud af din jobansøgning og dine online profiler. Her er nogle metoder til at booste dine muligheder for at vinde over de andre ansøgere.

Du skal være up to date online
lav et online CV. Du har naturligvis din LinkedIN, og den skal du sørge for er 100% opdateret. Men overvej også muligheden for at lave et online cv, eventuelt lav en hjemmeside, hvor du ligger artikler, portfolio eller referencer ud. For det første er det sjovt at lege med, og for det andet får du kigget din egen profil kritisk igennem.

Lav eventuelt en Youtube kanal. Er du én af dem der elsker at formidle dit stof, og betegner du dig selv som lidt af en nørd, så kan det være en rigtigt god idé at få lavet en kanal, hvor du bruger din nørdethed proaktivt, men også viser du er et socialt intelligent menneske. Når virksomheder ansætter kigger de ofte på personligheder. Det kan her være en god idé at investere i lidt godt udstyr såsom mikrofon og microports, så du kan lave en relativt professionel video til dine sociale medier. Hvis du er helt på herrens mark rent økonomisk, kan du overveje at lån penge til de små udgifter. Det kan vise sig i sidste ende, at have en enorm betydning. Du kan hurtigt, nemt og sikkert tage et lån på minifinans.dk Det er i det hele taget vigtigt at forstå, at det udstyr du køber fungerer som en investering, der vil give fortjeneste, når du får et arbejde.

Feedback fra andre er guld værd
Få løbende kritik og feedback fra andre. Her er det især vigtigt at du følger op på dem du får afslag fra. Det er en god idé at spørge dem, hvorfor det ikke blev dig der fik jobbet, og spørg dem gerne, hvad de vil råde dig til næste gang du søger job. Det efterlader dem med et godt indtryk, og du vil få værdifuld viden til din videre jobsøgning. Hvis du tager imod kritikken og bruger den aktivt, kan du hele tiden sørge for at gøre dig lidt bedre for hver gang du søger et arbejde. Til sidst er det også værd at overveje, om der er nogle kurser, du kunne tage, som havde relevans for netop din branche. Kurser giver dig viden og evner, som ikke mange har. Derfor vil arbejdsgivere kigge efter på dit CV, hvilke kurser du har taget. Som tidligere nævnt, så handler det hele i bund og grund om at skille sig ud fra mængden. Du skal slå de andre ansøgere, og det gør du ved at virke spændende. Find ud af, hvad der gør lige akkurat dig unik, hvad du kan, som andre ikke kan, og tag udgangspunkt i det. Herfra kan du bygge resten af din karakter op omkring den egenskab, du har valgt at holde i fokus. De videoer du laver skal således også indledes med at handle om den egenskab, og derefter kan fokus flyttes videre ud.