Home » Oplev Tyrkiet til sommer

Oplev Tyrkiet til sommer

Tyrkiet er uden tvivl et af de mest populære rejsemål for danskere. Mange rejser dertil på sommerferie for at opleve det varme vejr, bade i middelhavet og gå på opdagelse i den smukke natur og de flotte byer. Mangler du nogle ideer til, hvor du skal rejse hen denne sommer, så er Tyrkiet et rigtig godt bud, læs mere om hvorfor herunder.

Bodrum
Byen er placeret lige ud til kysten, byder på dejlige hoteller, masser af restauranter, rigeligt med sol og sommer, og bliver kaldt for Tyrkiets svar på St. Tropez. Bodrum er især kendt for sine hvide huse og grønne bakker, og har en spændende historisk fortid at byde på, hvilket kan opleves på diverse måder. Byen ligger helt perfekt placeret ud til havet, og gør den derfor til et yderst populært rejsemål for turister fra hele verden.

Istanbul
Istanbul er Tyrkiets største og tættest befolkede by, og er et rigtig spændende rejsemål. Byen er utrolig smuk og har havudsigt og flotte bygninger at byde på. På grund af byens placering ved vandet, er det populært at tage på forskellige bådture og opleve byen fra en helt anden vinkel. Lasik Türkeikan man også få en god oplevelse med her, hvis det er noget, man er interesseret i.

Alanya
Er man ude efter en lækker badeferie i smukke omgivelser, er Alanya det helt rette sted at tage hen. Byen byder blandt andet på flotte badestrande og fantastiske markeder, der oser af middelhavsstemning. Desuden er det garanteret, at man kan få en masse gode kulinariske oplevelser, da byen også er hjemsted for lokale og eksotiske spisesteder, der serverer klassisk, tyrkisk mad. Byen har også en spændende historie og en hel masse kulturelle oplevelser at byde på. Alanya består af en masse små gågader, hvor der er gode muligheder for at shoppe alt fra guldvarer til tæpper og souvenirs, og så er der gode muligheder for natteliv, hvis det er noget man leder efter.