Home » 7 steps til at forbedre din jobsamtale – og få jobbet

7 steps til at forbedre din jobsamtale – og få jobbet

Nu hvor du har en samtale, er der visse ting, du gerne vil gøre på forhånd for at forberede dig til det. Denne artikel vil give praktiske tips om hvordan man forbereder sig til en jobsamtale. Husk, at du aldrig får en ny chance for at gøre et første indtryk, så du ønsker at gøre dig dit bedste på at forberede din samtale på forhånd.

 1. Udvalg hvad du kommer til at vægte i din jobsamtale:
  Hvad du bære på din samtale er en helt afgørende del af, hvordan man forberede sig til en jobsamtale. Når du vælger dit outfit, sørg for at det er renset og presset, og du har det rigtige tilbehør og sko til at gå med det. Det gør ikke ondt at prøve tøj på før tid, bare for at sikre alt passer, og du ser godt ud. Derefter sætte dit tøj til side til dag i din samtale og have det klar til at gå. Nu hvor du har dette afgørende skridt ud af den måde, kan du koncentrere dig om resten.
 2. Øv hilsen din til intervieweren:
  Du bør altid hilse din samtale med venligt smil og fast håndtryk. Hvis du gør dette rigtigt, vil du modregne den rigtige energi og chancerne for interviewet går godt vil stige. Dette er en lille og enkel skridt, du bør altid gøre for at forberede sig til din samtale.
 3. Hav styr på dit cv og ved alt om det:
  Enhver erhvervserfaring eller færdigheder, du har angivet på dit cv er fair spil til at tale om under interviewet. Dit CV er alle intervieweren har til at gå med for at lære dig at kende. De kan samle ting ud fra det og bede dig om at uddybe. Selvom du kan have et tidligere job opført som var mange år siden, kan intervieweren bede dig om at forklare, hvad du gjorde på det job, og din er ansvarlige for at levere et svar. Dette er et skridt, du vil absolut ikke ønsker at springe på, hvordan man kan forberede sig til en jobsamtale.
 4. Øv dine svar på de mest almindelige spørgsmål i et interview:
  Hvis du ikke ved, hvad disse er, gøre din forskning og finde ud af, eller se en af ​​mine andre artikler. Du ønsker at få dine svar parat og praktisere dem. Du bør altid være i stand til at svare ”Fortæl mig om dig selv” og ”Hvorfor tror du, du ville være stor for dette job?” Arbejdsgiveren kender ikke, så det er op til dig at sælge den.

Ikke helt huske dine svar, så de kommer ud indøvet, men har en klar idé om, hvad du vil sige. Når du bliver spurgt, du ønsker dit svar til at komme ud på en intelligent og naturlig. Vær åben for andre spørgsmål så godt og virkelig ved, hvad du kan tilbyde til virksomheden.

 1. Undersøg virksomheden og jobstillingen du søger:
  Skriv ned eventuelle spørgsmål, du måtte have om enten så du kan spørge under interviewet. Hvis der nogen krav om det job, du er usikker på, bør du helt sikkert spørge under interviewet. Det ser altid rart, når du går ind i et interview med intelligente spørgsmål. Det viser du lægger kræfter i forberedelserne til interviewet. Men aldrig stille spørgsmål bare for at stille spørgsmål. Intervieweren vil se lige igennem det. Dine spørgsmål skal være ægte og relevant.
 2. Find ud af hvilken type samtale du fokuserer på:
  Der er flere almindelige typer af interviews såsom en på én, gruppe, og adfærdsmæssige. Du bør ikke antage, at du vil få en vis én. Vær ikke bange for at spørge din recruiter hvilken slags samtale vil have, hvis du ikke kender – interviewet vil være mere til gavn for begge parter, hvis du er forberedt.
 3. Udskriv kørselsretninger til interviewet og kom til tiden:
  Give tid nok til at komme dertil og forudse trafikken. Det er ok at være op til 10 minutter tidligt, men ikke mere end det. Ellers kan intervieweren ikke være klar til dig. Bring telefonnummeret til din intervieweren just in case du får tabt eller kommer til at være for sent. Hvis du vil være for sent, så ring for at lade intervieweren vide.

Følg disse tips og du vil med held ved, hvordan man forberede sig til en jobsamtale. Interviewere kan fortælle, hvorvidt en kandidat har forberedt det eller ej, og de vil sætte pris på det, hvis du gjorde.