Home » Sådan holder I en god firmafest for alle

Sådan holder I en god firmafest for alle

Det kræver sit team at arrangere en god firmafest, hvor alle bliver tilfredse og glade. For at gøre det nemt for jer selv er det en god ide, at I holder festen på en restaurant, hvor de kan skræddersy aftenen til jer.

Der er mange interesser at tage hensyn til, når I skal holde en firmafest. Som arrangør kan det derfor godt blive svært at skabe en fest, der passer til alle. For der er nemlig rigtig meget at tænke på, når I skal holde en fest.

Det nemmeste vil derfor klart være, at I finder et sted, hvor I kan holde festen. Det kan for eksempel være en restaurant eller en natklub. De kan stå for alt, hvad I har brug for, hvilket gør, at I ikke kommer til at mangle noget til festen.

Derfor er det en god ide at holde firmafest på en restaurant
Når I holder firmafesten på en restaurant, står de for det hele for jer. Først og fremmest kan de selvfølgelig lave virkelig lækker mad og har et stort lager af vin, øl og sodavand. Dermed kommer der ikke til at mangle noget på den front.

Skal I holde firmafest i nærheden af København, bør I overveje restauranten Club Riva. Her kan I få lækker mad og underholdning til hele virksomheden. De har nemlig ikke bare specialiseret sig i god mad, de har også specialiseret sig i at holde fester. Derfor har de et stort netværk af forskellige former for entertainere, der kan komme og optræde for jer. Det kan for eksempel være standupkomikere eller danske bands.

Udover at være restaurant er Club Riva også natklub. Har I lyst til at feste hele natten, er det bestemt også en mulighed. De kan for eksempel stå for at arrangere DJ og fri bar, hvis I ønsker det.

Det skal I huske, hvis I vælger en anden løsning
Det er selvfølgelig ikke den eneste løsning at få en restaurant til at stå for det hele i forbindelse med firmafesten, men det er selvfølgelig klart det nemmeste for jer. Vælger I en anden løsning, er der en række detaljer, som I bør være opmærksomme på.

Først og fremmest er det, at I skal finde et lokale, der er stort nok til, at alle medarbejderne kan være der. Det kan være svært – og dyrt – at leje sådan et lokale. Derfor er det vigtigt, at I er ude i god tid i forhold til festen. I kan selvfølgelig vælge at blive i virksomheden, men det er bare ikke lige så hyggeligt for jer.

Sørg for, at der er mad til alle
Derudover skal I selvfølgelig have noget at spise. I kan bestille noget ude fra for at gøre det nemmere. Det er dog vigtigt, at I sørger for at tage hensyn til, at det er meget forskelligt, hvad folk spiser. En firmafest skal netop favne alle, og derfor nytter det ikke noget, at der ikke er noget, som vegetarerne kan spise.

Har I bestilt mad udefra, kan I ikke lige tage hensyn til folks behov – det kan de på en restaurant som Club Riva. Der har de et helt køkken, hvor de hurtigt kan lave noget at mad, hvis der er særlige diæter, som I ikke lige havde været opmærksomme på som arrangører.