Home » Imponer med en fed bil på jobbet

Imponer med en fed bil på jobbet

Det er for de fleste ret let at relaterer med folk der prøver at imponerer, for det vil de fleste på et eller andet punkt også gerne selv. På trods af at vi lever i et land med meget ligestilling, både med hensyn til køn og økonomi, er bilen dog et punkt hvor man virkelig kan se forskel og imponerer, så hvis du gerne vil være den person, bør du læse videre her.

Lej den
Hvis du vil imponerer med en bil, skal man jo have en virkelig fed en af slagsen, og det kan godt være rigtig dyrt. Derfor kan du undersøge mulighederne for at leje den fede drømmebil gennem leasing. Ved at leje en bil i stedet for at købe den, er det for det første lettere at komme af med igen, hvis den på et tidspunkt ikke passer i økonomien. For det andet giver den heller ikke et kæmpe bump i økonomien, som der muligvis ikke er plads til. I stedet hæver du bare de faste månedlige udgifter en smule, og deler betalingen af bilen ud i måneder, for hver måned du bruger den.

Privatleasing
Privatleasing er i alt sin enkelthed langtidsleje af en bil, hvor man som regel afleverer bilen retur, når man er færdig med at leje den og desuden kan man i mange tilfælde kun vælge mellem bestemte modeller med bestemt udstyr fra større firmaer og mærke forhandlere. Det kan dog virke lidt begrænsende at vælge denne leasing metode, da man ofte er underlagt et bestemt km tal pr. år.

Flexleasing
Flexleasing er en god ide for dig, hvis du har lidt overskud i økonomien og gerne vil have en veludstyret og større bil. Om du vil leje den i ét eller flere år betyder heller ikke noget og en af de store forskelle mellem dette og privatleasing er udvalget af biler, da det hos flexleasing er langt større og du helt selv er herre over bilen så længe du ejer den.